Asined – Soluții de Singuranță pentru transport marfă și valori

Totul pentru siguranța mărfurilor și banilor afacerilor dvs.

 

Motto-ul nostru este  We Seal the Quality (Sigilăm Calitatea) aceasta pentru că viziunea noastră este de a produce și furniza doar produse de calitate. Acum de final de an, alături de urările noastre de bine pentru toți clienții și partenerii noștri, ne-am propus să vă enumerăm câteva dintre motivele pentru care noi chiar vă asigurăm calitatea.

 

Întrucât afacerea noastră, Asined, se desfășoară pe mai multe paliere, de final de an considerăm oportun să vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în 2018 și să vă reamintim domeniile noastre de activitate.

 

Sigilii pentru securizarea mărfurilor și banilor

geanta transport valori cu sigiliu din plastic cu identificare - zipstop- AsinedCea mai nouă nișă din domeniul nostru de activitate pe care o dezvoltăm încet, dar sigur este cea a sigiliilor de plastic care se utilizează cu succes în transporturile mărfuri și de valori.

 

Astfel, în gama noastră de produse găsiți sigilii din plastic, cu serie sau simple, pe care le producem în cadrul companiei sau le distribuim în parteneriat cu firma Longhorn Group din Italia.

 

O categorie specială o reprezintă gama de sigilii GPS  (cu tehnologie RFID) care nu doar sigilează marfa sau bunurile, dar  prin care se monitorizează traseul transportului și se obține o inventariere mai simplă.

 

Acoperim o amplă varietate de sigilii: de metal pentru containere sau camioane de transport, cu șnur (clasic sau metalic), sigilii Zipstop pentru sigilarea genților securizate

 

Injecție mase plastice cu matrița clienților

O categorie specială de servicii a Asined o reprezintă injecția de mase plastice cu matrița clientului. Am achiziționat sigilii plastic unica folosinta smauna dintre cele mai performante utilaje pentru injecție cu mase plastice, astfel, la ora actuală, putem produce pentru clienții noștri o vastă varietate de produse și componente pe care le realizăm la cererea clienților noștri, utilizând matrița beneficiarului.

 

Realizăm produse finite și componente pentru industria automotivă, electronică, pentru construcții și arhitectură, HORECA, jucării, piese pentru gadget-uri și multe altele.

 

Ceea ce ne recomandă este în primul rând calitatea produselor realizate și satisfacția clienților noștri.

Genți securizate pentru transportarea valorilor

genata transport valori,bani securizata - Asined.roPentru a asigura un pachet complet de produse și servicii pentru transportarea mărfurilor și valorilor, Asined comercializează genți securizate, utilizate în transportarea mărfurilor și a bunurilor valoroase. Acestea sunt cel mai des alese de către bănci cunoscute, case de amanet, case de schimb valutar, firme de transport valori, instituții variate.

 

Gama de produse include o varietate de modele de genți securizate realizate de către partenerul nostru Lenghorn Group, dar și saci pentru transportarea banilor produși de Asined.

 

La final, dar nu la urmă,  huse textile industriale

husa anvelopa asinedAsined este o companie cu tradiție în domeniul huselor textile industriale, fiind unul dintre cele mai mari producători locali de huse pentru industria modei ( huse pentru rochii sau costume și nu numai).

 

Planurile Asined pentru 2019:

 

Pentru anul următor intenționăm să dezvoltăm gama existentă de produse existente pe cele patru paliere arătate mai sus, dar să oferim și noi soluții pentru producători industriali.  La începutul anului 2019 vom veni în întâmpinarea voastră cu produse- soluții pentru dezvoltarea afacerilor din zone diferite de activitate ( HORECA; industria constructivă, automotivă etc).

 

Până atunci, vă urăm Sărbători fericite și să aveți un an 2019 prosper!

 177 de comentarii

Lasă un răspuns