Cum vă ajută sigiliile din plastic

Cum vă ajută sigiliile din plastic în activitatea voastră?

 

Sigilarea mărfurilor este o măsură necesară pentru securizarea transporturilor, indiferent de natura acestora. Pe piața de specialitate se comercializează o varietate de sigilii din plastic care să răspundă nevoilor fiecărui tip de industrie, domeniu comercial sau bancar.

 

Asined produce sigilii prin injecție de mase plastice, conform specificațiilor clienților și care respectă standardele internaționale în securitate. Mai mult decât atât, comercializează sigilii RFID de înaltă calitate, fiind distribuitor preferențial al Leghorn Group.

 

În continuare vă descriem tipuri de sigilii din plastic și modul în care acestea sunt utile în securizarea diferitelor tipuri de transport.

Sigilii din plastic de unică folosință

 

Sigiliile din plastic de unică folosință, după cum arată și denumirea, se utilizează pentru transporturi în care există volume mari de marfă, ambalate în containere și asigurate în  recipiente individuale.sigilii plastic unica folosinta asined

 

De asemenea,  aceste sigilii din plastic sunt utilizate pentru securizarea transporturilor aferente domeniului bancar precum: saci pentru ATM-uri, saci de bani sau genți în care se află bunuri de valoare.

 

O categorie aparte o reprezintă sigiliile din plastic cu serie, întrucât  acestea permit o inventariere mai simplă. De asemenea, pentru eficientizarea inventarierii se pot utiliza sigilii RFID care, prin scanarea cu cititorul RFID (responder), asigură verificarea tuturor produselor care au tag RFID (cu unde radio, similar GPS) de la o distanță de 10 m.

 

Sigilii reutilizabile din plastic

 

Sigiliile reutilizabile din plastic asigură eficientizarea costurilor, acestea putând fi folosite la transporturi multiple. Aceasta este posibilă datorită modului de securizare al acestora,   al modului în care acestea sunt produse și a calității materialului plastic.

 

În această categorie se regăsesc inclusiv sigilii RFID speciale, după cum am arătat mai sus.

sigilii plastic zipstop -pentru domeniul bancar - AsinedSigilii din plastic pentru genți securizate

 

Pentru gențile folosite în transportarea bunurilor de valoare se utilizează în special sigilii zipstop care blochează accesul la fermoarul genții. Acestea sunt sigilii fabricate din material plastic dur, care împiedică accesul la conținutul din  geantă.

 

Ca domenii de utilizare, acestea sunt în cele mai dese cazuri alese de bănci, notariate și instituții de stat (pentru plicurile destinate transportării actelor), firme de transport valori.

 

În cazul în care aveți transporturi specifice și aveți nevoie de consiliere în alegerea celui mai potrivit sigiliu din plastic, nu ezitați să ne contactați!
Despre tehnologia RFID puteti afla mai multe aici 42 de comentarii

Lasă un răspuns