Sigilii de securitate de securitate si siguranta simple sau inteligente (electronice / cu GPS)

Sigilii de securitate si siguranță simple sau inteligente (electronice / cu GPS) pentru transport, distribuție sau monitorizare – tehnologie RFID

Asined Automotive oferă sigilii de securitate simple, electronice / cu GPS, prevăzute cu tehnologia RFID,  cu o largă aplicabilitate în toate industriile, în domeniul bancar și mai ales în transporturi sau distribuție.  De asemenea, aceste sigilii sunt o soluție pentru domeniul securității bancare sau chiar fizice.

cititoare pentru sigilii rfid - monitoriare GPS utile in transportImportator preferențial în România pentru sigiliile Leghorn, producător specializat în sigilii de securitate din Uniunea Europeană. Cu o lungă tradiție  în acest domeniu compania dezvoltat produse care să le găsească utilitatea în orice domeniu de activitate. vă putem oferi de la sigilii simple din plastic pentru saci de valori sau securitatea bunurilor,  la sigilii electronice cu tehnologia, RFID, și monitorizare GPS cu alte aplicabilitate pentru companii și persoane fizice.

Tipuri de sigilii de securitate și siguranță

Marca  Leghorn m acoperă întreaga gamă de sigilii de securitate,  produse din diverse materiale, cu niveluri diferite de complexitate și aplicabilitate.  cele mai complexe rămân sigiliile cu GPS care nu doar că asigură marfa produsele sau mașina,  și permit urmărirea, monitorizarea obiectului pe care sigiliul este pus. aceasta. Este posibilă prin utilizarea  unui so special care poate fi achiziționat pe bază de abonament.

Astfel,  nu numai că marfa este sigilată,  dar știți unde se află în fiecare clipă.

Există clasificări  variate, pornind de la tipul materialului  din care este produs sigiliul, până la aplicabilitatea,  domeniul de utilizare, acestuia și tehnologia folosită.
În ofertă găsiți sigilii de securitate din material metalic plastic cu fir,  electronice, RFID alte produse RFID, precum și softul de monitorizare aferent  sigiliilor inteligente cu GPS.

 

Materiale din care sunt produse sigiliile de siguranță

Sigilii metalice

Există tipuri diferite de sigilii pentru aplicații variate. Regăsiți în ofertă:sigilii de securitate

-sigiliul  din plumb, primul tip de sigiliu apărut în istoria acestei industrii

-apoi sunt produse sigilii de tip bară, de asemenea, metalice,

-sigilii de securitate cu cablu  metalic

-sigiliu de tip bandă metalică

Toate aceste produse sunt menite să vă asigură un alt nivel de siguranță și fiabilitate.

Sigilii de securitate din plastic

Pentru această categorie gama este foarte variată.  Marca Leghorn produce sigilii cu închidere reglabilă, închidere fixă, de lungime variabilă.
Din punct de vedere al utilității sunt sigilii pentru paleți, sigilii pentru plicuri,  pentru genți de transport, sigilii pentru securizate bidoane și transportul lichidelor, sigilii pentru recipiente din plastic.

plicuri securizate pentru transport documente sau bani
O categorie aparte de sigilii aplicație din plastic este reprezentată de sigiliile inteligente.

 • Sigilii de securitate inteligente –  electronice sau cu GPS
 • Sigiliile de securitate inteligente sunt echipamente electronice, unele dintre ele prevăzute cu GPS.  Tehnologia se numește RFID și permite monitorizarea sigiliului prin radio-frecvență.

În România transportatorii sunt obligați să mă interesez de marfa cu sigilii inteligente,  iar produsele propuse de noi sunt o soluție de încredere.

Sigilii de securitate inteligente cu tehnologie RFID (monitorizare)

Sigiliile de securitate sunt soluția inteligentă pentru a monitoriza orice obiect sau ființă și sunt folosite cu succes în scop profesional sau personal.
Etichetele RFID sunt utilizate pentru monitorizarea traseului unei transport sau unui plic de valori, după cum sunt folosite pentru identificarea și urmărirea mașinilor animalelor de companie sau a persoanelor aflate în arest la domiciliu.

sigilii eticheta de securitate- tag rfid cu monitorizare GPS
RFID este prescurtarea de la Radio-Frequency Identification  ceea ce înseamnă că obiectul/ ființa are atasat un emițător de unde radio care poate fi citit de la distanță, de aici decurgâng inclusiv utilitatea deosebită a acestor sigilii.

Ce este tehnologia RFID

Tehnologia Radio-Frequency Identification  (RFID) este inteligentă, de ultimă generație, având la bază emiterea de unde radio și posibilitatea de localizare a unui obiect prevăzut cu acest tip de emițător.
Un sigiliu inteligent RFID este prevăzut cu o etichetă (tag) de dimensiuni foarte mici care este, în fapt, un chip și emițător de unde radio. O a doua componentă este un cititor care poate citi informația la distanțe variabile sau chiar în afara acoperirii chipului, de aici utilitatea pentru transportatori și distribuitori de marfă.
Astfel,  cu ajutorul unui soft special bunurile sigilate pot fi monitorizate prin GPS, asigurându-se date despre localizare, atenționări și alte informații utile.

Gama de produse de sigilii inteligente Leghorn cu tehnologie RFID

Leghorn cuprinde o gama variată de sigilii inteligente cu tehnologie RFID precum:

 • sigilii inteligente rfid ce permit monitorizare, pentru banci, transporturi, distributieSigilii ajustabile inteligente cu tehnologie RFID
 • Sigilii conectoare inteligente pentru recipiente
 • Genți de umăr cu sigilii inteligente RFID
 • Sigilii cu cablu și tehnologie inteligentă RFID
 • Sigilii inteligente pentru chei cu tehnologie RFID
 • Sigilii inteligente din plastic de mici dimensiuni (RFID)
 • Sigilii inteligente pentru cărucioare cu identificare prin radio frecvență
 • Sigilii din metal RFID  cu identificare prin radio frecvență
 • Ceasuri inteligente cu monitorizare radio
 • Sigilii din cablu metalic prevăzute cu tehnologie RFID
 • Brățări de identificare inteligente cu radio frecvență prin tehnologie radio-frecvență (tehnologie RFID)

Utilizări ale sigiliilor inteligente cu tehnologie RFID: siguranță și monitorizare

Sigiliile inteligente care permit urmărirea prin radio-frecvență (GPS – Global Positioning System) sunt practice în orice domeniu sau activitate în care se impune o securitate sporită.

Utilizarea profesională a sigiliilor inteligente cu GPS/ monitorizare prin tehnologie RFID

Sigiliile cu GPS sunt folosite în mod deosebit în transporturi și distribuție  pentru monitorizarea traseului mărfii. În România se cere legal ca transporturile să fie prevăzute cu sigilii inteligente de monitorizare de la distanță, aceasta aducându-vă siguranța asupra bunurilor transportate. Există soluții speciale pentru paleți, bidoane, flacoane.

Acestea mai sunt utilizate în: domeniul bancar, securitate (poliție/ armată), lanțuri de magazine (pentru monitorizarea cărucioarelor sau a bunurilor de valoare din magazin), notariate, serviciu de curierat sau instituții care lucrează cu documente importante (se pot utiliza mape cu sigilii inteligente cu GPS pentru trasabilitate).

Utilizarea profesională a sigiliilor inteligente cu GPS/ monitorizare prin tehnologie RFID

sigilii electronice inteligente - tehnologie rfid pentru monitorizare
Pentru persoanele fizice, sigiliile inteligente cu GPS sunt utilizate pentru monitorizarea unde se află animalul de companie sau a autoturismului.

Monitorizare și extra-servicii pentru sigilii

Sigiliile de monitorizare Leghorn sunt furnizate cu cititoare inteligente și softul care permite monitorizarea online a detaliilor aferente traseului sigiliului.

Avantajele sigiliilor Leghorn

Compania Leghorn are 40 de ani de tradiție în domeniul sigiliilor, dezvoltând produ-se de calitate, de fiabilitate ridicată. Fiind o companie din Italiană sigiliile sunt produse în conformitate cu reglementările Uniunii Europene.
Softurile de trasabilitate online (online tracking) sunt, de asemenea complexe adaptate cerințelor impuse companiilor de pe teritoriul comunitar.

Pentru oferte personalizate sau alte tipuri de sigilii inteligente, contactati-ne la office  at asined.ro sau la numerele de telefon din pagina Contact. 

Pentru informații suplimentare despre fabrica Asined, ne puteți contacta la Telefon: 021.316.27.85; Email: office@asined.ro.