Sigilii de securitate in transport

Cum vă ajută diferite modele de sigilii de securitate în transport

 

Sigiliile de securitate sunt utilizate pe diferite paliere dar își găsesc o importanță deosebită în transport, distribuție și  domeniul bancar. Transportarea în siguranța a bunurilor, valorilor și banilor este un deziderat pentru orice companie.  Brokerii de asigurări cer din partea transportatorilor măsuri și dovezi de implementare ale acestora, indiferent de tipul de marfă asigurată.

 

În plus, la nivel european există o legislație unitară care impune măsuri de siguranță suplimentare care să securizeze containere, recipiente lichide și, cu atât mai mult, saci pentru transportarea banilor sau a bunurilor de valoare.   

geanta siguranta transportare valori-bani-asinedÎn acest articol vă sugerăm câteva moduri în care sigiliile de securitatea vă ajută în transport.

Sigiliile de securitate în transportarea obiectelor de valoare  și a banilor

 

Banii, bijuteriile, documentele sau alte bunuri de valoare sunt printre cele mai tentante pentru atacatori, din acest motiv este nevoie de genți securizate, fabricate din materiale speciale și care, pentru măsuri suplimentare, sunt prevăzute cu sigilii adecvate. Sunt mai multe tipuri de sigilii de securitate utilizate de către bănci și firme de pază și securitate, dar noi le vom menționa pe cele des folosite.

 

Sigiliile zipstop sunt confecționate pentru a opri accesul la fermoarul unei genți de transportare a banilor sau a bunurilor prețioase. În egală măsură, pentru a supraveghea traseul, o geantă de transportare a obiectelor de valoare poate fi prevăzută cu sigilii de securitate GPS (tehnologie RFID).

 

Gențile sunt fabricate din materiale speciale, în special nylon de duritate și rezistență superioară, sunt prevăzute cu fermoare sigure și ferestre pentru documentele însoțitoare.

 

Sigiliile de securitate în transportul de marfă

 

Indiferent că marfa este transportată naval sau pe cale rutieră, cea mai comună modalitate de depozitare este în containere dedicate care pot fi securizate cu diferite tipuri de sigilii care să nu permită accesul la marfă.

 

Sigilii din plastic pentru transportarea mărfurilor

 

Cel mai des utilizate sunt sigiliile din plastic cu serie care asigură nevoile companiilor pe trei paliere. În primul rând, deservește scopul primar și restricționează sigilii plastic - identificare- ASINEDaccesul la marfă. În al doilea rând, prin înseriere, sigiliile permit o mai bună organizare a containerelor prin alocarea de serii consecutive. Un alt aspect referitor la sigiliile din plastic este că sunt avantajoase din punct de vedere al prețului.

 

Mai mult decât atât, există modele de sigilii care pot fi reutilizate, eficientizând astfel costurile companiei.

 

Sigiliile RFID merg un pas înainte asigurând nu doar securitatea mărfii transportate, ci și monitorizarea permanentă a traseului mărfii.

Sigilii din metal

 

Fiind dintre cele mai vechi și produse într-o varietate de modele, sigiliile din metal sunt des utilizate în transporturi. Acestea sunt ieftine, ușor de utilizat și în funcție de tip își găsesc aplicabilitate variată, precum:

  • Sigiliile bolt sunt folosite la containere ( pot fi prevăzute cu tehnologie RFID pentru monitorizare).
  • Sigilii forkseal sunt utilizate pentru blocarea camioanelor sau a containerelor, sunt reglabile și dintre cele mai sigure datorită durității metalului.
  • Sigiliile cargoclamp blochează accesul atât la container, cât și la mânere întrucât acest tip de sigiliu din metal se amplasează direct pe ele.

 

Sigiliile de securitate în transportarea lichidelor

 

Întrucât containerele pentru lichide sunt diferite în formă și modalitate de transportare, inclusiv sigiliile trebuie adaptate acestor recipiente. Astfel, producătorii au considerat necesară fabricarea unor sigilii care blochează accesul la bidoane sau containere pentru lichide de mari dimensiuni. Acestea au forma adecvată pentru a nu permite extragerea din lichidul transportat și pot fi reutilizate.

 

În cazul în care aveți nevoie de asistență în achiziționarea de sigilii sau genți pentru transportarea bunurilor de valoare sau a banilor, ne găsiți la datele de contact. De asemenea, vă putem asista prin producerea de sigilii din plastic injecție mase plastice.

 Lasă un răspuns