servicii

Asined Automotive are capacitatea de a furniza o suită de servicii specializate destinate a fi de ajutor în procesul de producție al produselor din portofoliu. Fabrica dispune de dotări tehnologice profesionale și echipe de lucru cu experiență relevantă în domeniu.

Realizăm debitare laser materiale textile pe mașină specializată, de mare precizie, asigurăm servicii de lipire cu ultrasunete și servicii de injecție mase plastice.

Pentru executarea matrițelor folosite la fabricarea produsele din mase plastice, Asined Automative colaborează cu un laborator de proiectare și analiză MoldFlow.

Domenii de aplicabilitate

Automotive
Ambalaje textile
Ambalaje textile
Utilitare

Compania Asined Automotive asamblează materiale textile cu ajutorul unei echipe de cusătorese specializate în lucrul cu mașina de cusut și cusături manuale.

Tăierea laser este un proces fără contact între cutter laser și material, astfel sunt realizate tăieri precise, fără deformarea țesăturii.

Asined Automotive pune la dispoziție o solutie industriala de lipire cu o arie largă de aplicabilitate. Coaserea cu ultrasunet asigură o lipire perfectă, utilajul fiind conceput pentru a sigila cu precizie.

Asined Automotive produce repere din mase plastice de diferite dimensiuni și greutăți de până la 300 grame pentru industria automobilelor, feroviară și alte industrii.

Pentru informații suplimentare despre fabrica Asined, ne puteți contacta la Telefon: 021.316.27.85; Email: office@asined.ro.