Injecție mase plastice

Asined Automotive – Servicii tehnologice de injectie mase plastice pentru implementarea celor mai bune solutii

Tehnologia complexa de turnare prin injectie este una dintre cele mai raspandite stiinte de prelucrare a materialelor de mase plastice prin intermediul careia sunt fabricate numeroase produse, in principal cele din materiale polimerice. Cerintele pietei in materie de mase plastice sunt foarte variate si polilaterale, fapt recunoscut de compania ASINED AUTOMOTIVE ce gaseste in timp real noi solutii de intensificare a procesului intensiv de dezvoltare a tehnologiei de turnare prin injectie cu scopul de dezvolta constant noi produse din materiale plastice.

Asined Automotive fabrica ambalaje plastic – Solutii corespunzatoare pentru toti profesionistii

Fabrica Asined Automotive este specializată în producția de componente auto și nonauto realizate prin intermediul tehnologiei complexe de injecție mase plastice de diferite dimensiuni și gramaje (până la 300 grame), asamblare pentru industria auto, feroviară și multe alte industrii.

Capacitatea de producție Asined Automotive permite realizarea de articole variate din mase plastice – sigilii de plastic, dibluri, umerașe, dopuri, perii, căni, tacâmuri de unică folosință, componente jucării cu respectarea normelor tehnice de producție și a standardului ISO TS 16949.

Tehnologie marca ASINED AUTOMOTIVE adaptata procesului de executie si injectare repere plastice cu matrița clientului

La fabricarea produselor, compania Asined exectuta:

  • – Proiectare de produs din materiale plastice;
  • – Proiectare de matrițe de injectat pentru produse din material plastic;
  • – Proiectare tehnologică;
  • – Construcție de matrițe de injectare pentru ambalaje plastice;
  • – Injectarea pieselor din materiale termoplastice: PE, PP, PPT, PP+FS, PA, PA + FS, ABS, ABS – PC, POM etc.

Caracteristici specifice tehnologiei de injectie mase plastice – Asined.ro

Masele plastice sunt folosite, cu mici excepții, în toate domeniile de activitate. Această performanță se datorează unor calități notabile: sunt anticorosive, electroizolante, au greutăți specifice mici, au proprietăți mecanice bune, cost scăzut, aspect exterior plăcut, se pot prelucra atât pe cale mecanică tradițională cât și prin procedee specifice cum este tehnologia de injecție, se pot acoperi cu vopsea sau prin galvanizări, ceea ce permite ca fiecare produs executat să capete aspectul dorit de către proiectant.

Produsele rezultate în urma injecției sunt verificate pe dispozitive specifice, în zona de control. Produsele finite sunt stocate în depozit după care comanda este livrata clientului. Va recomandam sa accesati butonul PRODUSE MASE PLASTICE pentru a cunoaste toate caracteristicile fiecarui produs in parte astfel incat sa realizati cea mai buna alegere pentru dvs.

Dotare tehnică – Injectie mase plastice – Caracteristici generale

Tehnologia de turnare prin injectie depinde de mai multi factori fiecare sporind si determinand eficienta intregului proces. Cei mai importanti factori din acest proces sunt:

  • – Proprietatile materialului prim;
  • – Echipamentului de injectare – Parametrii tehnologici ai procesului si organizarea productiei.

Compania ASINED AUTOMOTIVE este echipata cu o masina de injectie marca Haitilan ce are o forta de inchidere de 1200 kn, iar forta de deschidere a matritei de 80 kn si platou al matritei de 634×635 mm. Echipa angajata in procesul de injectare este completata cu un personal specializat cu experienta in realizarea celor mai complexe lucrari din gama injectie mase plastice.

Analiza moldflow

Analiza modflow reprezinta un procedeu complex si performant de prelucrare a polimerilor prin intermediul carora produsele finite si materiile prime sunt configurate, in privinta dimensiunii si a parametrilor prelucrarii acestora.

Analiza modflow este reprezentativa pentru determinarea eficienta a procesului de injectie mase plastice si este recomandata si utilizata de catre compania Asined pentru ca produsele finite sa fie fabricate in conditii de calitate foarte exacte si lipsite de defectiuni, oricat de mici si nesemnificative ar parea acestea.

Mașini de injecție marca Haitian – Caracteristici generale

  • Forța de închidere: 1200 kn;
  • Forța de deschidere matriță : 80 kn;
  • Dimensiuni platou matriță : 634×635 mm.

Prelucrarea prin injectie.

Se realizeaza pe masini de injectat mase plastice in forme (matrite). Dispunem de masini de ultima generatie cu forta de inchidere cuprinsa intre 25 To si 350 To si cu o capacitate de injectie de la 1- 2 g la 1350 g. Masinile permis montarea formelor cu dimensiuni intre 200x200x140 pana la 900x600x550 mm si masa max. 1 Pentru a . Datorita masinilor de injectie foarte moderne putem fabrica piese complexe, din materiale tehnice cu proprietati deosebite, pentru domenii foarte diverse : auto, electrotehnic, medical, etc.
Suflarea de corpuri goale se realizează pe masini de extrudere-suflare. Avem in cadrul firmei masini de extrudere-suflare pentru producerea de bidoane si canistre cu capacitate intre 100 ml si 4 litri. Fabricam si repere de uz electrotehnic (burduf de etansare). Prelucram in special polietilena de inalta densitate, polipropilena si TPE. In conditii speciale se poate prelucra PVC

Accesati butonul PRODUSE MASE PLASTICE si beneficiati de serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru solutii adecvate proiectelor si preferintelor dvs.

 

Domenii de aplicabilitate

Automotive
Ambalaje textile
Ambalaje textile
Utilitare

Compania Asined Automotive asamblează materiale textile cu ajutorul unei echipe de cusătorese specializate în lucrul cu mașina de cusut și cusături manuale.

Tăierea laser este un proces fără contact între cutter laser și material, astfel sunt realizate tăieri precise, fără deformarea țesăturii.

Asined Automotive pune la dispoziție o solutie industriala de lipire cu o arie largă de aplicabilitate. Coaserea cu ultrasunet asigură o lipire perfectă, utilajul fiind conceput pentru a sigila cu precizie.

Asined Automotive produce repere din mase plastice de diferite dimensiuni și greutăți de până la 300 grame pentru industria automobilelor, feroviară și alte industrii.

Pentru informații suplimentare despre fabrica Asined, ne puteți contacta la Telefon: 021.316.27.85; Email: office@asined.ro.