Debitare laser materiale textile

Tăierea cu laser este un proces fără contact între cutter laser și material, astfel sunt realizate tăieri precise pentru forme diverse fără deformarea țesăturii. Laserul poate tăia rapid și ușor o gamă largă de materiale textile – decupaje atipice pentru materiale flexibile, rigide, sintetice, țesute, textile tehnice, întărituri, piele artificială, in, bumbac, mătase și nețesute tip TNT.

Reperele tăiate pe laser sunt realizate într-un software specializat care permite aranjarea economică a pieselor astfel încât să facem economie de material. Lățimea mesei de tăiat este de 1800 mm. În timpul procesului de tăiere, raza laser topește materialul într-un mod controlat, iar marginile pieselor decupate se sigilează.

Vă propunem externalizarea către noi a serviciului de
decupare a materialului textil pentru a beneficia de:

• Mai multe comenzi onorate, în aceeași unitate de timp
Echipele noastre specializate lucrează eficient pentru dvs., economisind timp prețios în procesul dvs. de producție. Ca urmare, obtineți termene de livrare mai scurte și puteți contracta și onora mai multe comenzi în aceeași unitate de timp.

• O importantă economie de bani
Aceasta rezultă din eliberarea unei sume necesare cumpărării echipamentelor performante de tăiere cu laser, această sumă poate fi redirecționată către achiziția de materiale pentru onorarea mai multor comenzi.

• Maximul de economie de material
Se obține datorită optimizării computerizate a încadrărilor decupajelor în material, precum și a preciziei constante de tăiere, indiferent de complexitatea contururilor.

• Eliminarea principalelor probleme pe care le întâmpinați în procesul de tăiere
Cu ajutorul tehnologiei deținute de ASINED eliminați eventuale probleme cum ar fi franjurarea marginilor materialului. Prin tăierea cu laser obtineți termoizolarea formelor decupate.

• Diversificarea ofertei de produse
Alături de ASINED vă puteți extinde gama de produse datorită capacității noastre de abordare a celor mai complexe modele pe care le puteți imagina, precum și lărgirii gamei de materiale utilizate, incluzându-le și pe cele foarte fine pentru care doar decuparea cu laser poate fi o soluție.

Domenii de aplicabilitate

Automotive
Ambalaje textile
Ambalaje textile
Utilitare

Compania Asined Automotive asamblează materiale textile cu ajutorul unei echipe de cusătorese specializate în lucrul cu mașina de cusut și cusături manuale.

Tăierea laser este un proces fără contact între cutter laser și material, astfel sunt realizate tăieri precise, fără deformarea țesăturii.

Asined Automotive pune la dispoziție o solutie industriala de lipire cu o arie largă de aplicabilitate. Coaserea cu ultrasunet asigură o lipire perfectă, utilajul fiind conceput pentru a sigila cu precizie.

Asined Automotive produce repere din mase plastice de diferite dimensiuni și greutăți de până la 300 grame pentru industria automobilelor, feroviară și alte industrii.

Pentru informații suplimentare despre fabrica Asined, ne puteți contacta la Telefon: 021.316.27.85; Email: office@asined.ro.