[rev_slider_vc alias=”ultrasunete”]

Coasere materiale textile cu ultrasunet

Asined Automotive pune la dispoziție o soluție industrială de lipire cu o arie largă de aplicabilitate. Coaserea cu ultrasunet asigură o lipire perfectă, chiar și a materialelor foarte subțiri, lipire care conferă rezistență cusăturilor.

Tehnologia de coasere cu ultrasunete prezintă o gamă largă de aplicabilitate – corturi, copertine, steaguri, prelate, banner-e, saci, huse etc. Utilajul este conceput pentru a tăia și sigila cu precizie.

Undele sonore fuzionează țesăturile și nu permit uzura materialului.

Sistemul folosește căldura generată prin oscilații mecanice de înaltă frecvență și nu necesită aditivi în zona de lipire. Tehnologia nu produce emisii de vapori, fiind astfel ecologică. De asemenea, aceasta dispune de certificare conform standardului ISO TS 16949.

Domenii de aplicabilitate

Automotive
Ambalaje textile
Ambalaje textile
Utilitare

Compania Asined Automotive asamblează materiale textile cu ajutorul unei echipe de cusătorese specializate în lucrul cu mașina de cusut și cusături manuale.

Tăierea laser este un proces fără contact între cutter laser și material, astfel sunt realizate tăieri precise, fără deformarea țesăturii.

Asined Automotive pune la dispoziție o solutie industriala de lipire cu o arie largă de aplicabilitate. Coaserea cu ultrasunet asigură o lipire perfectă, utilajul fiind conceput pentru a sigila cu precizie.

Asined Automotive produce repere din mase plastice de diferite dimensiuni și greutăți de până la 300 grame pentru industria automobilelor, feroviară și alte industrii.

Pentru informații suplimentare despre fabrica Asined, ne puteți contacta la Telefon: 021.316.27.85; Email: office@asined.ro.