Saci sau genți securizate pentru domeniul bancar

Saci sau genți securizate pe care le recomandăm pentru domeniul bancar

 

Domeniul bancar este special întrucât transportarea banilor și a documentelor impune măsuri speciale de securitate. Aceasta întrucât sacii pentru bani sau gențile securizate trebuie sa fie confecționate din materiale speciale, foarte sigure, dar și pentru că sigilarea acestora este o măsura nu doar de protecție, ci și legal obligatorie.

 

În calitate de producător de ambalaje textile industriale, inclusiv pentru transporturi speciale precum domeniul bancar, dar și de furnizor de sigilii de securitate, vă oferim în continuare sfaturi pentru alegerea sacilor de bani pentru domeniul bancar și diferite tipuri de genți care vă susțin în transportarea sigură mărfurilor și a bunurilor de valoare .

 

Specificul sacilor textili pentru transportarea banilor și bunurilor de valoare  

 

În domeniul bancar se transportă atât bani, în numerar, cât și ATM-uri, iar pentru fiecare dintre aceste situatii sunt produse specifice.


Saci pentru transportarea ATM-urilorgeanta siguranta transportare valori-bani-asined

 

Sacii pentru transportarea ATM-urilor sunt confecționați din material poliester dur, hidrofug (nu permite pătrunderea apei) și sunt dublați pe interior și exterior. Forma este adecvată transportului ATM-ului, având dimensiuni considerabile. Sacii sunt prevazuți cu ocheți  pentru sigilarea obiectelor de valoare transportate (recomandarea noastră este folosirea de sigilii RFID) .

 

Saci pentru transportarea banilor

 

Pentru transportarea banilor sau al altor bunuri de valoare, sunt, de asemenea, mai multe tipuri de saci, confecționați special pentru domeniul bancar.sac transpor bani cu fermoar si lacat

  • Saci tip BNR – sunt saci din bumbac realizați în diferite culori cu standarde de calitate certe. Aceștia sunt produși din material ignifug și rezistent și sunt prevăzuți cu ocheți pentru sigilare.
  • Saci cu fermoar și lacăt (sau sigiliu plastic ZipStop – pe care îl recomandăm) – sunt confecționați din materiale groase și rezistente. Forma și materialul din care acești saci pentru domeniul bancar sunt confecționați permit manevrarea facilă și sigură.
  • Saci pentru transportarea monedelor – se adresează băncilor și caselor de amanet. Sacii sunt confectionati din TNT și sunt prevăzuți cu șnur pentru închidere. Sigiliul este aplicat de către beneficiar în funcție de securitatea pe care o impune transportul.

 

Genți securizate pentru transportarea valorilor

 

Ca și în cazul sacilor de bani, este important ca geanta să fie aleasă potrivit tipului de transport.  În alegerea genților destinate transportării bunurilor de valoare trebuie să țineți cont de următoarele criterii:

  • Forma și dimensiunea  genții potrivite naturii bunurilor transportate.
  • Durabilitatea materialului – mare parte a genților pe care le fabricăm sunt din nailon de grosime și durabilitate superioară.
  • Materialul textil este recomandat să fie impermeabil, eventual ignifug (această caracteristică trebuie aleasă în funcție de tipul de transport).
  • Modul de închidere – se recomandă fermoare rezistente și care permit asigurarea cu sigilii Zipstop.
  • Gențile pentru transportarea cheilor sunt în general transparente și prevăzute cu sigiliu pentru fermoar.
  • Buzunare pentru introducerea documentelor de transport.

 

Sacii și gențile sunt  realizate în conformitate cu standardele românești și europene în domeniul transportării valorilor. În plus, suntem unul dintre producătorii sigilii plastic - identificare- ASINEDtradiționali de huse textile industriale, iar experiența ne recomandă.

 

În același timp, pe segmentul sigilii de securitate suntem furnizor preferențial al companiei Leghorn Gorup, specializat în domeniul sigiliilor de transport. Noi vă putem ajuta atât în consultanță, pentru a alege cele mai bune soluții pentru compania dvs, cât și prin produse personalizate nevoilor de transportare în siguranță.

 2.226 de comentarii