Povestea unei huse de costum care a făcut înconjurul lumii

Spre surprinderea noastră, pe cât de incredibil, pe atât de adevărat, primim la adresa de birou a companiei Asined Automotive (office@asined.ro) o scrisoare fascinantă din partea unui român pasionat de produsele noastre din confecții textile, în mod exact, o poveste despre o husă de costum realizată din TNT, un tip de textil nețesut, fabricat din fibre sintetice de polipropilenă. Husa cu pricina, model Buttler, este pliabilă, are două mânere și este prevăzută cu fermoar și gaică. Ce poate fi mai fascinant de-atât? Ei bine, vă invităm să citiți scrisoarea:

“Bună ziua,

Mă numesc Andrei Nicolescu și întâmplările din scrisoarea mea sunt adevărate.

Totul a început cu o invitație la nuntă, pe cât de convențional, în aparență, pe atât de surprinzător, având în vedere faptul că nunta în sine și petrecerea de nuntă erau programate pentru luna martie în Scoția, Holyrood Park în centrul Edinburgh, deoarece cuplul de amorezi a optat pentru o căsătorie umanistă, adică non-religioasă. Alina, frumoasa mireasă, vine dintr-o familie de 4 naționalități, iar Max, mirele, este german și nu aderă la o religie în mod special, astfel au decis să celebreze uniunea într-un mod romantic, dar laic, pentru familia extinsă.

Toate bune și frumoase, accept invitația, cumpăr bilet par avion pentru Scoția cu escală la Schiphol în Amsterdam și pregătesc bagajul de cală pentru nuntă, unde împachetez costumul într-o husă specială produsă de Asined, alături de pantofi și alte schimburi. Zbor liniștit către Amsterdam, aștept cuminte ora să mă îmbarc în legătura către Regatul Unit și zbor la fel de liniștit către Edinburgh. Odată ajuns la destinație, aștept bagajul de cală pe banda rulantă, dar bagajul nu-și găsește drumul către mine. Am apelat la personalul disponibil, se pare că bagajul nu era în magazinajul aeroportului, e posibil să nu fi fost urcat în avion din Amsterdam spre Edinburgh. Obțin un număr de contact către aeroportul din Amsterdam și aflu cu stupoare că bagajul meu a fost urcat într-un alt avion către Johannesburg, cu escală în Doha, Qatar, la Hamad International. După o serie mult prea lungă de telefoane către aeroportul din Qatar, sunt redirecționat către un operator de curse spre Abu Dhabi care găsește în registre numele de pe eticheta bagajului meu îmbarcat în avionul spre Aracaju, Brazilia, cu escală la Sao Paolo.

Încerc să-mi păstrez calmul, mă prezint la hotel unde eram cazat și caut în continuare să obțin adresa de contact de la aeroportul din Sao Paolo, Brazilia, să aflu care-i noua destinație a bagajului și cum pot să-l primesc înapoi în Edinburgh, eventual la timp pentru marea nuntă. Am prins legătura către Sao Paolo, mi se confirmă îmbarcarea bagajului spre Aracaju și obțin numărul din Aracaju pentru noi informații. La câteva zile după telefoane fără succes, sunt contactat de un oficial de la  aeroportul din Aracaju și aflu că bagajul a fost îmbarcat din nou spre Abu Dhabi, unde a făcut escală spre a fi trimis spre destinația Perth, Australia, unde ar trebui să sun să interceptez bagajul pentru a fi magazinat și trimis spre Edinburgh.

Obțin numărul din Perth, explic povestea care devenea de-a dreptul fantastică și aflu că politica liniei aeriene ar fi să trimită bagajele fără corespondent uman în călătorie spre sediul din Chicago, Statele Unite. Mai sunt 3 zile până la nuntă și situația devine hilară. Contactez sediul din Chicago, aceștia confirmă primirea bagajului meu și mă informează că bagajul în sine a fost deschis, condiția lui este irecuperabilă și înăuntru se află doar o husă de costum și costumul aferent.

Întreb de pantofi, nici urmă de pantofi, nu figurau în registru. Rog să-mi fie trimis costumul în husă către adresa hotelului din Edinburgh și obțin o confimare în acest sens, cu mențiunea că va dura un timp deoarece avionul va face o escală la Heathrow, Londra.

Cu o zi înainte de nuntă, sunt chemat la recepție să preiau un colet pe numele meu. Cobor la primire și îmi este înmânată o husă de costum pătată în toate culorile curcubeului și o pungă cu câteva obiecte personale.

Deschid husa, costumul era imaculat, pret-a-porter.

Ies la shopping, cumpăr pantofi, mă prezint la nuntă cu o poveste pe cât de incredibilă, pe atât de adevărată și mulțumesc providenței pentru aventură. Costumul meu călătorise pe trei continente – Europa, Asia, Australia – opt țări – Amsterdam, Doha, Abu Dhabi, Sao Paolo, Aracaju, Perth, Chicago, Londra, iar eu am reușit să-l port cu mândrie de globetrotter la nuntă în Edinburgh.

Am simțit nevoia să relatez această poveste și să vă mulțumesc pentru husa de protecție a costumului, se pare că a fost încercată în condiții cât se poate de dificile și a reușit cu brio să-și păstreze integritatea. Mult succes echipei Asined!

Bravo pentru un produs de calitate!”

te putem ajuta?

Scrie-ne cu încredere, un reprezentant Asined va răspunde în cel mai scurt timp.