Compania Asined dezvolta produse menite sa asigure majoritatea tipurilor de ambalaje din confectii textile industriale: saci, huse, genti, invelitori, cutii din material textil, chingi de prindere si accesorii.

In procesul de fabricare, sunt folosite materiale adecvate scopurilor utilitare, selectionate pentru rezistenta in timp si lejeritate in manevrare.

Compania lucreaza cu materiale de piele ecologica, fibre sintetice si materiale plastice pentru accesorii.

Acestea sunt proiectate in functie de criterii functionale si sunt produse cu ajutorul unor utilaje tehnologice moderne: decupare cu laser, masini de cusut si masini cu lipire ultrasunet, pe baza unui flux de productie bine calibrat.

Amenajari textile pentru protectie solara – Perdele, draperii si multe alte decoratiuni textile

Misiunea companiei Asined consta in a asigura clientilor sai cele mai avantajoase oferte pentru fabricare amenajari textile si multe alte tipuri de decoratiuni din aceasta categorie al caror scop este de protectie solara si infrumusetare a spatiilor interioare.

Pentru proiectele dedicate amenajarilor de interior Asined fabrica, la comanda, orice tip de perdea sau draperie, indiferent de complexitatea proiectelor.

Ideile originale se imbina perfect in cadrul acestei companii cu tehnologia utilizata la scara larga pentru fabricarea de produse fabricate din material textil, menite sa aduca un plus de confort, culoare si personalitate in orice spatiu public sau privat.

Rastel din material textil cu suport metalic

Ideile originale si creativitatea angajatilor Asined promoveaza pe piata din Romania anumite produse disponibile sub forma de rastel din material textil cu suport metalic pentru depozitarea anumitor obiecte casnice sau de uz personal si chiar rafturi textile care promoveaza ordinea din orice locuinta.

Toate aceste produse confectionate din materiale a caror textura este incredibil de rezistenta sunt o investitie care merita toata atentia si aprecierea beneficiarilor, mai ales ca proiectele de fabricare, in colaborare cu specialistii Asined, sunt o provocare pentru acestia.

Amenajari textile pe schelet metalic

Produsele fabricate pentru amenajari textile pe schelet metalic sunt recomandate pentru toti cei care doresc sa isi depoziteze obiectele personale (de uz caznic sau industrial) in conditii avantajoase.

In plus, serviciile de fabricare, dedicate proiectelor de productie in masa, sunt considerate cele mai avantajoase pentru piata din Romania de catre numerosi beneficiari ai colaborarii cu firma Asined.

Toate aceste materiale pot fi personalizate, indiferent de complexitatea informatiilor ce se doresc a fi imprimate direct in tesatura.

Produsele din categoria confectii textile industriale sunt fabricate in cel mai scurt timp posibil, iar specialistii Asined raspund oricarei cereri de colaborare cu oferte avantajoase.

Chiar tu poti beneficia de servicii de consultanta profesionale fundamentate odata cu misiunea firmei: productia in masa a celor mai rezistente produse, in conformitate cu matrita dorita de tine.

Principalele servicii ale companiei Asined cuprind:

  • Procedeul de coasere a materialelor textile ;
  • Serviciul de coasere a materialelor textile cu ultrasunet ;
  • Serviciul de debitare laser a materialelor textile.

Asined detine oamenii potriviti pentru proiecte potrivite cu tine

Fabrica Asined este recunoscuta pentru calitatile produselor fabricate si comercializate in conformitate cu preferintele clientilor si cererile de pe piata de profil din Romania.

Beneficiaza si tu de serviciul gratuit de consultanta si obtine cea mai avantajoasa oferta pentru proiectele tale de fabricare si achizitionare produse fabricate din materiale textile de cea mai buna calitate.

Showing 1–9 of 41 results