Geanta Transport Bani si Alte Valori

Geantă transport bani și alte valori

 

Geanta  de transport bani și alte valori  este generoasă din  punct de vedere al dimensiunii și foarte singură,  adresându-se domeniului bancar, caselor de schimb valutar,  amanet, notariat, distribuție sau pentru firma de pază și protecție care asigură transportul obiectelor de valoare pentru clienții săi.

geanta transport bani - valori AsinedEste o geantă securizată compactă, ușor de transportat și care poate fi personalizată  cu logo sau alte specificații potrivit cerințelor clientului. Acesta reprezintă un proiect individual și poate fi realizat doar în anumiți  termeni contractuali.

 

Specificații tehnice  ale modelului de geantă de transportare a banilor și a altor valori:

–  prevăzută cu două  barete rezistente, de dimensiune medie pentru confort în transport;

–  material rezistent: nailon 840;

–  geanta de transport bani și valori este prevăzută cu  fereastra transparentă pentru introducerea opisului sau al documentelor însoțitoare;

-geanta poate fi realizată într-o paletă variată de culori,  în funcție de opțiunea clientului: alb, negru, roșu, galben, verde sau albastru;

–  de asemenea, geanta pentru transportul banilor, documentelor sau al altor valori  poate fi personalizată cu logo (la cererea clientului).

 

Dimensiunile Standard ale genții sunt: 50 cm x40 cm x50 cm (Lungime X Adâncime X Înălțime)

sigilii securitate plastic rfid ce permit monitorizare, pentru banci, transporturi, distributie

Pentru extra-siguranță  puteți folosi un sigiliu transport,  din plastic , prevăzut cu tehnologie RFID (radiofrecvență-GPS)  care vă permite monitorizarea traseului bunului.

Pentru informații și oferte contactați-ne la  office@ asined.ro!