Produse peliculizate si huse pentru rochii special create pentru industria modei si garderoba dvs.

In functie de utilitatea hainelor si anotimpul in care acestea sunt utilizate, oamenii prefera sa isi organizeze garderoba astfel incat sa isi protejeze piesele de vestimentatie in cele mai bune, sa le ordoneze si le sa pastreze astfel, in cele mai bune conditii.

Huse pentru rochii pentru o mai buna organizare a spatiului dvs.

Compania ASINED AUTOMOTIVE a creat produsul huse pentru rochii cu scopul de a realiza cea mai buna solutie pentru garderoba oricarei persoane. Printre numeroase piese de vestimentatie din industria modei, rochiile femeilor necesita un plus de atentie si grija impotriva prafului si pentru o mai buna organizare a acestora in spatiul garderobei. Fiecare model din categoria huse pentru rochii este special creat pentru depozitare a vestimentatiei fiind realizat dintr-un material ce permite aerului sa patrunda in interiorul husei, dar in acelasi timp sa protejeze rochia impotriva prafului.

Piese de vestimentatie ocrotite cu huse pentru rochii pentru industria modei

In plus, numerosi proprietari de magazine de haine sau producatori de imbracaminte utilizeaza astfel de huse pentru rochii pentru a spori profesionalismul si calitatea hainelor comerciale sau scoase din productie. Totodata, astfel de echipamente de protectie special create pentru rochii sunt destinate si celor care participa la targuri sociale sau culturane, nationale sau internationale, de moda. Numeroase salone dedicate pieselor de vestimentatie de calitate surprind cumparatorii prin faptul ca fiecare rochie din astfel de spatii sunt comercializate si dotate cu echipamente de protectie ce sporesc siguranta calitatii acestora in timpul transportarii lor.

Numeroase motive pentru numeroase solutii

Compania ASINED dispune de toate solutiile necesare si executa cele mai bune lucrari din categoria huse pentru rochii destinate protectiei si trasportarii acestor tipuri de imbracaminte in conditii optime. Fiecare model in parte este confectionat dintr-un material durabil pentru toate dimensiunile si configuratiile posibile de rochii.

Prinicipalele caracteristici ale huselor pentru rochii

  • Protejaza imbracamintea de murdarie si praf, molii si daunele asociate cu procesele de transportare si depozitare;
  • Spre deosebire de husele din pelicula, husele fabricate de Asinder permit testurii rochiilor sa respire si resping picaturile de apa;
  • Sunt confectionate de diferite modele si tipuri;
  • Sunt prevazute cu fermoar, cu ferestre, cu insertii clare, cu parte frontala complet transparenta si cu manere;
  • Pot fi fabricate la comanda in functie de versiunea creata si aleasa chiar de dvs., in functie de preferinte;
  • Pot fi confectionate din diferite culori si din diferite materiale.

Huse pentru rochii realizate la comanda!

Compania ASINED AUTOMOTIVE fabrica numeroase echipamente de protectie si produse din gama confectiilor textile industrile si dispune de o baza de productie cu tehnologii moderne. Personalul companiei este numeros si considerat de tot mai multi clienti un personal responsabil si calificat datorita unui management de incredere cladit in toti anii de experienta acumulata prin servirea si realizarea celor mai complexe comenzi cu scop utilitar.

Principalele produse din categoria Huse pentru Rochii fabricate de ASINED

  • Husa Leonardo – Disponibila pentru rochii si costume de barbati ce este prevazuta cu manere si fermoar cu gaica si este realizata din material peliculizat 100 % pes; u două mânere, prevăzută cu fermoar, gaică și fereastră transparentă 10-15 cm
  • Husa Keira – Realizata din material Tercot – 35% bbc si 65% pes – special creata pentru rochii de seara;
  • Huse Regina – Dispune de doua manere si este prevazuta cu fermoar cu gaica si fereastra transparenta de 10 – 15 cm. Este utilizata atat pentru rochii scurte cat si pentru costume de barbati.

Pentru mai multe informatii despre produse accesati fiecare element disponibil si vizualizati caracteristicile acestora.

In plus, beneficiati de serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia puteti opta pentru diferite comenzi personalizate.

Arată 1–9 din 17 rezultate